Älä osta koiranpentua joululahjaksi appivanhemmille – vinkkejä onnistuneisiin joululahjoihin!

Etenkin uusi miniä- tai vävykokelas saattaa kokea erityisen vaikeaksi valita joululahjaa appivanhemmille ja lähestyvä joulu saattaakin olla tästä syystä erityisen stressaavaa aikaa. Lahjan kautta tekisi mieli tehdä lähtemätön vaikutus appivanhempiin, mutta taas toisaalta erilaiset ylilyönnit olisi hyvä välttää! Mikä siis neuvoksi? Lue artikkelimme ja vältä pahimmat karikot lahjan valinnassa!

Ei koiranpentua lahjaksi

Appivanhempasi saattavat pitää koirista tai ehkäpä olet itse intohimoinen koiraihminen ja saatat harkita, olisiko koiranpentu sopiva joululahja appivanhemmille. Ehkäpä juuri tämä lahja tekisi lähtemättömän vaikutuksen appivanhempiin? Ehkäpä suloinen koiranpentu, kuten pieni cairnterrierin pentu, sulattaisi lopullisesti anoppisi sydämen ja saisi hänet pitämään sinua oivallisena puolisona tai puolisoehdokkaana lapselleen?

Meidän neuvomme kuitenkin on, että älä koskaan anna lemmikkieläintä ainakaan yllätyslahjaksi! Lemmikin ottamisen tulee olla koko perheen yhteinen päätös, jota tulee harkita monelta kantilta. Lemmikin hoitoon tulee sitoutua, eivätkä välttämättä edes kaikki intohimoiset koiraihmiset toivota innosta soikeana kotiinsa uutta koiranpentua, jos se saapuu yllättäen ja suunnittelematta.

Ehkäpä appivanhempasi ovat suunnitelleet viettävänsä eläkepäivänsä matkustellen ja maailmaan tutustuen ja lahjasi sotkee heidän suunnitelmansa? Tällainen lahja saa appivanhemmat helposti epäilemään arvostelukykyäsi ja pohtimaan, suhtaudutko kaikkiin elämän suuriin asioihin yhtä huolettomasti. Lemmikin ottamisessa ja valinnassa ei ole varaa sortua virheisiin ja lemmikin antaminen yllätyslahjaksi on ehdottomasti yksi anteeksiantamattomista virheistä!

Mitä sitten lahjaksi appivanhemmille?

Koronaepidemian vuoksi tästä joulusta oletetaan tulevan aivan erityinen tavarajoulu ja suosittelemmekin antamaan appivanhemmille lahjaksi mieluummin tavaraa kuin koiranpennun. Kun etsinnässä on joululahja appivanhemmille, suuntaa Partyking-sivustolle. Löydät tältä sivustolta oman osion appivanhemmille sopivista lahjaideoista.

Tarjolla on esimerkiksi huumorintajuisille appivanhemmille soveltuvia lahjaideoita, kuten hauskoja teksti-T-paitoja tai esimerkiksi perinteinen Mölkky-peli, jota appivanhemmat voivat pelata vaikkapa yhdessä lapsenlapsien kanssa. Tryffelit ovat hyvä vaihtoehto herkkusuille, joten jos tiedät appivanhempiesi nauttivan makeasta, kannattaa harkita tryffeleitä appivanhempien lahjapakettiin. Myös kylmälaukku tai heijastava sateenvarjo ovat oivallisia lahjaideoita, etenkin, jos tiedät appivanhempiesi nauttivan ulkoilusta säässä kuin säässä.

Jos tiedät appivanhempiesi nauttivan ruuanlaitosta, on Apollo maustekaruselli hyvä ja melko neutraali lahjaidea. Tästä näyttävästä karusellista löytyy monenlaisia mausteita, minkä lisäksi se on upea keittiön sisustuselementti. Kylmistä lattioista kärsiville appivanhemmille kannattaa harkita Hot Feet -lämpötossuja ja lautapeleistä pelaaville appivanhemmille Monipoli Classic -lautapeliä. Klassinen versio pelistä tuo helposti mieleen nuoruuden ja pelin äärellä vietetyt hauskat hetket kaveriporukan kanssa. Monelle isovanhemmalle voi olla tärkeää tutustuttaa lapsenlapset niihin lautapeleihin, joita he itse ovat nuoruudessaan pelanneet. Tärkeintä on, että annat lahjan sydämestäsi ja että näet hieman vaivaa appivanhempien mieltymysten selvittämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *