Miksi aim’n sopii hyvin koiranomistajalle?

Aim’n on urheiluvaatemerkki, joka sopii erinomaisesti koiranomistajalle ja koiraperheeseen hyvin monista syistä. Ellei Aim’n ole sinulle vielä tuttu ja haluaisit tietää, miksi aim’n-vaatteet sopivat niin erityisen hyvin koiranomistajan vaatekaappiin, kannattaa tutustua niihin nyt tämän artikkelin avulla!

1. Edullisuus

Aim’n-vaatteet ovat melko edullisia, ainakin jos verrataan niiden hinta-laatusuhdetta muihin samanhintaisiin merkkeihin. Näissä vaatteissa koiranomistaja saa siis rahoilleen vastinetta! Koiraperheessä rahareikiä riittää, joten vaatteiden edullisuus on varmasti monen koiranomistajan valintakriteeri numero yksi. Monipuolisista valikoimista on helppoa myös ostaa kerralla enemmän, jolloin on mahdollista säästää aikaa ja rahaa. Koirakaverin kanssa tarvitset näitä molempia, sillä koiran kouluttaminen ja kasvattaminen kunnon koirakansalaiseksi vie runsaasti aikaa ja koiran ylläpito maksaa yllättävän paljon. Eläinlääkärikulut, laadukas ruoka ja koiran varusteet maksavat sen verran, että moni koiranomistaja joutuu nipistämään omasta vaatebudjetistaan. Tällöin on hyvä, että edullisestikin voi löytää hyvää laatua!

2. Liikunnallisuus

Aim’n-vaatteet ovat hyvin liikunnallisia ja niissä on mukava liikkua. Koiran kanssa on liikuttava säässä kuin säässä, joten liikunnalliset vaatteet ovat tarpeen. Aim’n on erikoistunut liikunnalliseen ilmeeseen, joten ei ihme, että nämä vaatteet ovat monen koiranomistajan mieleen! Aim’n-verkkokaupasta löytyy vaatteita hyvin monenlaisiin liikuntasuorituksiin ja myös raskausajan liikuntaan. Kannattaakin tutustua valikoimiin huolellisesti ja klikata omat lempivaatteet suoraan ostoskoriin. Ei kannata unohtaa kenkiä, sillä ne ovat erityisen tärkeä osa mukavaa liikkumista koiran kanssa ja aim’n tarjoaa valikoiman hyviä liikuntakenkiä.

3. Trendikkyys

Monipuolinen aim’n on trendien aallonharjalla. Nämä vaatteet henkivät ruotsalaista tyyliä, joka sopii hyvin myös suomalaiseen makuun. Koiran kanssa touhutessa tulee vastaan monia tilanteita, joissa on mukavaa olla trendikkäästi pukeutunut ja aim’n vastaa myös tähän haasteeseen. Esimerkiksi koiranäyttelyissä on kiva näyttäytyä oman lemmikin kanssa vaatteissa, joissa on kiva liikkua ja jotka mukailevat viimeisintä liikuntavaatteiden trendiä. Olipa lemmikkisi sitten suosituimpien rotujen edustaja tai jotakin harvinaisempaa rotua, ansaitsee se parhaan mahdollisen esittelyn. Kivoissa ja trendikkäissä vaatteissa koiran esitteleminen on luontevaa ja mukavaa!

4. Hyvä sanoma

Aim’n on suunniteltu naisilta naisille ja se pyrkii voimaannuttamaan naisia. Monet koiranomistajat ovat naisia, joten tämä sanoma varmasti puhuttelee monia koiranomistajia. Tällaisen hyvän sanoman jalanjäljissä on hyvä lähteä tavoittelemaan omia unelmia. Aim’n on alun perin ollut kahden nuoren naisen unelma ja hyvä esimerkki siitä, että omia unelmia kannattaa tavoitella ja niiden eteen kannattaa uurastaa. Koiran kanssa saattaa tulla vastaan tilanteita, joissa iskee epätoivo. Koiran kouluttamisen kanssa voi olla haasteita ja joskus voi tuntua siltä, että oma karvakaveri ei ehkä olekaan aivan koiramaailman älykkö. Tällöin on hyvä pitää mielessä omat tavoitteet ja jatkaa uurastamista niiden saavuttamiseksi. Ehkäpä tavoittelet menestystä agilityssä tai toivot koirasi oppivat tokoa – olipa tavoitteesi mikä tahansa, jatka rohkeasti sen tavoittelua!

5. Laadukkuus

Aim’n tarjoaa hyvälaatuisia vaatteita. Nämä vaatteet tuntuvat kivoilta päällä ja kestävät käyttöä. Molemmat edellä mainitut ominaisuudet ovat sellaisia, joita tyypillinen koiranomistaja osaa arvostaa. Laadukkaita vaatteita voi myös pestä huoletta, sillä ne eivät löpsähdä heti ensimmäisessä pesussa. Ja koiraperheessä vaatteet joutuvat pesuun usein!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *